Događanja / Simpoziji / KonferencijeLJETNA ŠKOLA CSI 2019.
13. do 14. lipnja 2019., na Medicinski fakultet u Rijeci


Katedra/Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci organizira u suradnji sa Zavodom za kaznene znanosti Pravnog fakulteta Sveučilišta u Rijeci dvodnevni simpozij s međunarodnim učešćem pod nazivom 3. LJETNA ŠKOLA CSI 2019. Simpozij  će se održati od 13. do 14. lipnja 2019. na Medicinskom fakultetu u Rijeci.
 
Kao svjedoci vremena u kojem živimo, sve smo češće putem medija izloženi informacijama o dosad nezapamćenim slučajevima nasilja u obitelji na području čitave države. Stoga smo ove godine odlučili pažnju posvetiti aktualnoj temi obiteljskog nasilja, koja nije problem samo sudske medicine, već i šire društvene zajednice. Problematika koju smo stavili u fokus naših interesa iziskuje interdisciplinarnost među predavačima te su ove godine kao predavači pozvani i djelatnici MUP-a, predavači sa Pravnog fakulteta Sveučilišta u Rijeci uz renomirane predavače koji pokrivaju područja sudske medicine iz Ljubljane, Splita i sa Zavoda/Katedre za sudsku medicinu i kriminalistiku našeg fakulteta. Kao polaznike ovogodišnjeg izdanja ljetne škole očekujemo ne samo studente Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, već i studente Pravnog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, a iskazan je interes za 3. ljetnu školu CSI  i od strane nastavnika i profesora iz sustava srednjoškolskog obrazovanja.
Ove godine je simpozij prijavljen i Hrvatskoj liječničkoj komori i Hrvatskoj komori zdravstvenih radnika, te Agenciji za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih (ASOO) koji će bodovati aktivne i pasivne sudionike simpozija. 
Prijaviti se mogu svi zainteresirani koje zanima tematika skupa, a dobrodošli su uz zdravstvene radnike i djelatnici Ministarstva pravosuđa te djelatnici Ministarstva unutarnjih poslova, a sve u cilju prevencije nasilja.
Plakat i program u prilogu. Kotizacija za polaznike ne naplaćuje se.

Info.: 
- tel: +38551213853, Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku
- mail : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 
 
Molimo sve zainteresirane da se prijave slijedom linka: https://goo.gl/forms/2LDM5xzSAdp0NTp22
Prijaviti se može do 01. lipnja 2019. 
Prisustvovati skupu moći će samo registrirani.
 
Program-Ljetna škola CSI 2019.pdf
Plakat-Ljetna škola CSi 2019.pdf
7th International Symposium „Health for all?! Social engagement and self managementt of health and chronic diseases!”


 
Izuzetna čast nam je pozvati Vas na  sedmi međunarodni stručno-znanstveni simpozij „Health for all?!“ u organizaciji Katedre za socijalnu medicinu i epidemiologiju Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Katedre za javno zdravstvo Fakulteta zdravstvenih studija Sveučilišta u Rijeci.
Simpozij će se održati 10. svibnja 2019. godine na Medicinskom fakultetu u Rijeci.
 

Projekt 738202 / SEFAC je sufinanciran sredstvima Europske unije iz trećeg EU programa u području javnog zdravlja za razdoblje 2014. - 2020. 
1. međunarodnu studentsku GREEN konferencija
 
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku u suradnji s Međunarodnom federacijom za zdravstvenu ekologiju, Medicinskim fakultetom Sveučilišta u Rijeci te mrežom institucija iz Hrvatske i inozemstva organizira 1. međunarodnu studentsku GREEN konferenciju koja će se povodom 22. svibnja Međunarodnog dana bioraznolikosti održati na Poljoprivrednom fakultetu u Osijeku, 17. i 18. svibnja 2018.
 
ISC GREEN 2018_First Circular.pdf
ISC GREEN 2018_Prva obavijest.pdf
Obavijest MEDIRI.docx
Plakat.jpg
 

 
 
.