Natječaj za upis u tečaj “Komunikacijske vještine u medicinskoj edukaciji na engleskom jeziku”

07.09.2024.
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

„Komunikacijske vještine u medicinskoj edukaciji na engleskome jeziku“ najnoviji je tečaj u organizaciji Centra za unaprjeđenje nastavničkih kompetencija i komunikacijskih vještina, čiji je cilj podržati nastavnike u unaprjeđenju uporabe medicinskih jezičnih podataka u usmenom i pismenom priopćavanju te ponuditi praktična znanja čime će se doprinijeti kvaliteti poučavanja na stranome jeziku. Tečaj je namijenjen svim zainteresiranim nastavnicima i suradnicima u nastavi u području zdravstvene profesije, prvenstveno onima koji imaju prethodnog iskustva u održavanju nastave na engleskom jeziku.

Tečaj se održava onsite na Medicinskom fakultetu u Rijeci i organiziran je u trajanju od 20 sati. Broj polaznika je ograničen na 10.

Prvi ciklus tečaja će početi 26. rujna i trajati do 28. listopada. Natječaj za upis bit će otvoren od 11. do 19. rujna 2024. godine u 23.59 sati. Sve dodatne informacije o tečaju i dokumentaciji za upis dostupne su na službenoj mrežnoj stranici: Komunikacijske vještine u medicinskoj edukaciji na engleskome jeziku.

Skip to content