Događanje

3I Škola iz medicinske edukacije

16.05.2024.

— 18.05.2024.

_Tečaj

Obavještavamo Vas o najnovijem edukacijskom projektu Centra za unaprjeđenje nastavničkih kompetencija i komunikacijskih vještina Medicinskog fakulteta u Rijeci, Hrvatske liječničke komore i Hrvatskoga liječničkog zbora pod nazivom Škola iz medicinske edukacije. Škola je posvećena akronimu 3I, odnosno inovacijama u medicinskoj edukaciji, interaktivnosti u nastavnom procesu i implementaciji u vlastitoj praksi polaznika.

Uz potporu Sveučilišta u Rijeci, škola će biti održana u Palači Moise u gradu Cresu od 16. do 18. svibnja 2024. godine te je namijenjena svim zainteresiranim nastavnicima koji su zaposleni na visokim učilištima u zdravstvenoj profesiji.

Sve informacije o temama i rasporedu programa, bodovanju, registraciji, kao i mogućnostima aktivnog sudjelovanja dostupne su na službenoj mrežnoj stranici škole: 3I Škola iz medicinske edukacije – Medicinski Fakultet u Rijeci (uniri.hr).

Informacije su dostupne i na Facebook i Instagram profilima Centra za unaprjeđenje nastavničkih kompetencija i komunikacijskih vještina.

Podijeli događanje na
Facebook
Twitter
Skip to content