Događanje

Predstavljanje programa cjeloživotnog obrazovanja Moderna i praktična medicinska edukacija i dodatnih edukativnih programa za unaprjeđenje nastavničkih kompetencija

17.01.2023.

15:30

— 17:30

h

_Prezentacija

  • Medicinski fakultet u Rijeci

Nastavno na aktivnosti koje su provedene tijekom akademske 2021./2022. godine vezano uz akreditaciju i izradu programa cjeloživotnog obrazovanja za stjecanje i unaprjeđenje nastavničkih kompetencija Moderna i praktična medicinska edukacija, predstavljanje izrađenog programa, uz informacije o njegovom pokretanju, kao i dodatnim edukativnim programima za unaprjeđenje nastavničkih kompetencija će biti održano 17. siječnja 2023. godine u 15.30 sati u predavaoni 2.

S obzirom na navedeni značaj programa, koji uključuje podršku u kompletnoj infrastrukturi nastavnog procesa i nastavničkih kompetencija u medicinskoj edukaciji, predstavljanje je namijenjeno svim zainteresiranim nastavnicima Medicinskog fakulteta u Rijeci, u sklopu kojeg će biti upućen otvoreni poziv na suradnju te predstavljene konkretne mogućnosti doprinosa programu.

U sklopu predstavljanja, bit će predstavljena i međunarodna suradnja s Texas Tech University Health Sciences Center El Paso. Naime, u suradnji s navedenim sveučilištem izrađen je dio programa posvećen kliničkom poučavanju, ali i ostvaren niz inicijativa za uspostavljanjem edukativnih programa.

Na predstavljanju će sudjelovati svi suradnici u programu, uključujući voditeljicu, izv. prof. dr. sc. Ninu Perezu, prof. dr. sc. Sanju Kupešić Plavšić, prof. dr. sc. Jasenku Mršić-Pelčić, izv. prof. dr. sc. Alena Protića, izv. prof. dr. sc. Martinu Mavrinac, doc. dr. sc. Kristinu Lah Tomulić, doc. dr. sc. Janju Tarčuković, dr. sc. Maju Gligoru Marković, Eriku Šuper-Petrinjac, dr. med. i Davorku Lulić, dr. med.

Detaljni poziv Dekana na predstavljanje programa (pdf)

Više informacija o programu potražite na mrežnoj stranici

Podijeli događanje na
Facebook
Twitter
Skip to content