Događanje

Šahovski turnir u ožujku 2023.

29.03.2023.

16:00

— 18:00

h

_Fakultet i zajednica

  • Medicinski fakultet u Rijeci

Ispred Šahovske sekcije pri MEDRI, zadovoljstvo nam je pozvati Vas na šahovski „Turnir u ožujku“, koji će se održati 29. ožujka 2023. (srijeda), od 16.00 do 18.00 sati, u Auli zgrade Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci.

Tempo igre je pet (5) minuta po igraču, bez dodatka. Igra se šest kola.

Molimo Vas da prijavite sudjelovanje radi lakše organizacije (sasa.horvat@medri.uniri.hr)

Kako nam je bilo:

Šahovska sekcija pri MEDRI organizirala je „Šahovski turnir u ožujku“, što je okupilo respektabilnih 11 igrača, profesora i studenata. Odigralo se šest kola, uz vremensku kontrolu od pet minuta po igraču. 

Ovomjesečni pobjednik turnira sa stopostotnim učinkom bio je prof. dr. sc. Damir Muhvić, a daljnji poredak je kako slijedi: S. Horvat 5, B. Matijević 4, A. Kauzlarić 3.5, E. Filipović, M. E. Čavala, R. Horvat, N. Hrvatin 3, L. Nekić 2.5, S. Goronja 2, te V. Brezić 1 bod.

Nakon turnira uslijedio je kratki susret s Dekanom MEDRI-ja izv. prof. dr. sc. Goranom Hauserom i međunarodnim gostima s Texas Tech University Health Sciences Center El Paso, koji su se ukratko upoznali s djelatnostima Šahovske sekcije pri MEDRI i raznovrsnim prednostima druženja na 64 crno-bijela polja.

I ovom prilikom Šahovska sekcija pri MEDRI poziva sve ljubitelje igre da se pridruže, te ujedno najavljuje nove susrete i turnire.

Gens una sumus.

Podijeli događanje na
Facebook
Twitter
Skip to content