Događanje

Šahovski turnir u svibnju 2023.

10.05.2023.

16:00

— 18:00

h

_Fakultet i zajednica

  • Medicinski fakultet u Rijeci

Poštovane, poštovani,

Ispred Šahovske sekcije pri MEDRI, zadovoljstvo nam je pozvati Vas na šahovski „Turnir u svibnju“, koji će se održati 10. svibnja 2023. (srijeda), od 16.00 do 18.00 sati, u Auli zgrade Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci.

Tempo igre je pet (5) minuta po igraču, bez dodatka. Igra se šest kola.

Molimo Vas da prijavite sudjelovanje radi lakše organizacije (sasa.horvat@medri.uniri.hr)

Vidimo se!

Kako nam je bilo:

Šahovska sekcija pri MEDRI organizirala je „Šahovski turnir u svibnju“, što je okupilo 10 igrača. Uz profesore i studente, na turniru su nastupila i djeca djelatnica i djelatnika MEDRI-ja, među kojima i višestruka državna prvakinja Lara Zagorac, koja je ostvarila brojne zapažene rezultate i na međunarodnim natjecanjima, kao na primjer 3. mjesto na Europskom prvenstvu u konkurenciji djevojčica do 12 godina i 5. mjesto na Svjetskom prvenstvu u brzopoteznom šahu.

Na turniru se odigralo šest kola, uz vremensku kontrolu od pet minuta po igraču.  Pobjednik turnira sa stopostotnim učinkom bio je prof. dr. sc. Damir Muhvić, a daljnji poredak je kako slijedi: S. Horvat 4.5, L. Zagorac 4, R. Horvat 3.5, N. Hrvatin, E. Filipović 3, M. E. Čavala, S. Goronja, A. Kauzlarić 2, V. Brezić 0 bodova.

I ovom prilikom Šahovska sekcija pri MEDRI poziva sve ljubitelje igre da se pridruže, te ujedno najavljuje nove susrete i turnire.

Gens una sumus.

Podijeli događanje na
Facebook
Twitter
Skip to content