Događanje

UNIRI Career days

17.10.2022.

— 20.10.2022.

_Fakultet i zajednica

  • Kampus UNIRI

Drage studentice i studenti,  


pozivamo Vas na prve Dane karijera UNIRI Career Days koji će se održati u razdoblju od 17. do 20. listopada 2022. godine u organizaciji Sveučilišta u Rijeci na sveučilišnom Kampusu (Trsat). 

Tijekom prva tri dana (od 17. do 19. listopada) moći ćete pristupiti predavanjima, radionicama i tribinama namijenjenima razvoju vještina upravljanja karijerom (izrada karijernog plana, predstavljanje poslodavcima, upravljanje vremenom i sl.) te informiranju o mogućnostima razvoja karijere na Sveučilištu u Rijeci.  

U privitku dostavljamo program s rasporedom i opisima aktivnosti. Neke aktivnosti imaju ograničeni broj sudionika te je potrebna prijava putem poveznice: https://forms.office.com/r/Gekdicd9dG  

Središnja aktivnost UNIRI Career Daysa jest UNIRI Job Fair  koji će se održati u četvrtak, 20. listopada od 14:00 do 20:00 sati u prizemlju zgrade Sveučilišnih odjela. Na Job Fairu će gotovo 40 izlagača prezentirati svoje tvrtke/institucije putem prezentacija na štandu i pitch prezentacija u maksimalnom trajanju od 15 minuta.  

Sudjelovanjem na Job Fairu imat ćete jedinstvenu priliku za informiranje o potrebama na tržištu rada te uspostavljanje kontakta s renomiranim poslodavcima. Više informacija o izlagačima i rasporedu pitch prezentacija moći ćete pronaći na stranicama Sveučilišta u Rijeci https://uniri.hr/sveuciliste-i-drustvo/uniri-career-days/  te na društvenim mrežama: – Facebooku  https://5a74.short.gy/CareerDaysfb i Instagramu https://5a74.short.gy/CareerDaysinsta

Pažnja! Sudionicima svih edukativnih i informativnih aktivnosti nudimo mogućnost sudjelovanja u nagradnoj igri u kojoj će moći osvojiti vrijedne nagrade! 

Nakon 20:00 sati uslijedit će druženje tj. prilika za međusobno upoznavanje studenata, alumna i poslodavaca u neformalnom okruženju. Druženje, uz dodjelu nagrada sudionicima nagradne igre bit će organizirano u prostorima cafè-bara Kampus (Akvarij). 

Pridružite nam se na manifestaciji UNIRI Career Days i istražite more mogućnosti koje smo pripremili za Vas!  

Lijepi pozdrav u ime Organizacijskog tima UNIRI Career Daysa 2022! 

Zrinko Baričević (OBRI), Ivana Miočić(FFRI), Vanja Rubeša (EFRI), Slobodan Šolaja (Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci) i Nikoleta Zubić (Ured za karijere SSC-a) 

Program

Podijeli događanje na
Facebook
Twitter
Skip to content