Erasmus natječaj za mobilnost studenata u svrhu pohađanja Erasmus+ Kombiniranih intenzivnih programa – Blended Intensive Programs

21.12.2021.
/ Vijesti /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

Sveučilište u Rijeci 21.prosinca 2021. raspisuje Erasmus natječaj za mobilnost studenata u svrhu pohađanja Erasmus+ Kombiniranih intenzivnih programa – Blended Intensive Programsna inozemnim partnerskim ustanovama u 2021./2022.

Studenti mogu, u dogovoru s inozemnom institucijom, ostvariti kombiniranu (blended) mobilnost u okviru Kombiniranog intenzivnog programa (Blended Intensive ProgramBIP) ukoliko ga inozemna ustanova organizira. Pritom fizička mobilnost mora trajati minimalno 5 dana, a maksimalno 30 dana uz obveznu virtualnu mobilnost prije, tijekom i/ili nakon fizičkog dijela mobilnosti. Blended mobilnost u okviru BIP-a mora rezultirati s minimalno ostvarena 3 ECTS boda. Uvjet koji mora biti ostvaren prije odlaska na mobilnost je potpisan međuinstitucijski Erasmus+ sporazum o suradnji između Sveučilišta u Rijeci i partnerske visokoškolske ustanove u inozemstvu koja organizira BIP.
Mobilnost se može ostvariti u zemljama Europske Unije, Norveškoj, Islandu, Lihtenštajnu, Srbiji, Makedoniji ili Turskoj te mora biti ostvarena u razdoblju od 1. veljače 2022. do 31. listopada 2023.
Natječaj će biti otvoren do iscrpljenja raspoloživih sredstava, a najkasnije do 1. lipnja 2023. godine. Sve uredne prijave koje prođu administrativnu provjeru odmah će se uzimati u obzir. Sveučilište u Rijeci će sa studentima koji udovoljavaju uvjetima natječaja po potvrdi Povjerenstva sklapati ugovore o dodjeli financijske potpore. Nepotpune i nepravodobno podnesene prijave neće se razmatrati.
Detaljne informacije o Erasmus programu, tekstovi natječaja i prijavni obrasci objavljeni su na mrežnim stranicama Sveučilišta www.uniri.hr pod rubrikom O Sveučilištu, Međunarodna suradnja i Erasmus / Natječaji.

Natječaj Erasmus Blended Intensive Programs 2021./2022.
Obavijest o Erasmus natječajima Blended Intensive Programs 2021./2022.

Skip to content