NAJAVA NATJEČAJA ZA UPIS U TREĆI CIKLUS PROVOĐENJA PROGRAMA CJELOŽIVOTNOG OBRAZOVANJA MODERNA I PRAKTIČNA MEDICINSKA EDUKACIJA

21.12.2023.
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

Treći ciklus programa cjeloživotnog obrazovanja „Moderna i praktična medicinska edukacija“ u organizaciji Centra za unaprjeđenje nastavničkih kompetencija i komunikacijskih vještina počet će 7. veljače i trajati do 14. lipnja 2024. godine. Natječaj za upis bit će otvoren od 17. do 24. siječnja 2024. godine u 23.59 sati. Sve dodatne informacije o trećem ciklusu programa i dokumentaciji za upis dostupne su u sljedećem dokumentu.

Uz javni natječaj, za upis programa bit će izravno putem elektroničke pošte pozvani (naslovni) poslijedoktorandi kojima je položeni program cjeloživotnog obrazovanja uvjet za napredovanje u znanstveno-nastavno zvanje (naslovni) docent, a kojima je izbor predviđen između 1. siječnja i 30. lipnja 2026. godine.  Dodatne informacije o programu dostupne su na službenoj mrežnoj stranici: Moderna i praktična medicinska edukacija – Medicinski Fakultet u Rijeci (uniri.hr).

Skip to content