Natječaj za znanstveno-nastavna i suradnička radna mjesta

01.02.2023.
/ Vijesti /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

Medicinski fakultet u Rijeci raspisuje natječaj za izbor nastavnika/ce na znanstveno-nastavno i suradnika/ce na suradničko radno mjesto iz znanstvenog područja biomedicina i zdravstvo

 A.1.  znanstveno polje kliničke medicinske znanosti     

a) jedan docent/ica, znanstvena grana radiologija, na Katedri za radiologiju Medicinskog fakulteta u Rijeci, u nastavnoj bazi KBC Rijeka, na neodređeno vrijeme, u nepunom radnom vremenu – 10 sati tjedno (za 50% nastavne obveze).

b) jedan docent/ica, znanstvena grana radiologija, na Katedri za radiologiju Medicinskog fakulteta u Rijeci, u nastavnoj bazi KBC Rijeka, na neodređeno vrijeme, u nepunom radnom vremenu – 10 sati tjedno (za 50% nastavne obveze).

c) jedan viši asistent/ica, znanstvena grana sudska medicina, na Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci, na određeno vrijeme, u punom radnom vremenu.

d) jedan asistent/ica, znanstvena grana sudska medicina, na Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci, na određeno vrijeme, u punom radnom vremenu.

e) jedan asistent/ica, znanstvena grana oftalmologija, na Katedri za oftalmologiju Medicinskog fakulteta u Rijeci, u nastavnoj bazi KBC Rijeka, na određeno vrijeme, u nepunom radnom vremenu – 10 sati tjedno (za 50% nastavne obveze).

A.2. znanstveno polje temeljne medicinske znanosti

a) jedan docent/ica, znanstvena grana citologija, histologija i embriologija, na Zavodu za histologiju i embriologiju Medicinskog fakulteta u Rijeci, na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu.

b) jedan viši asistent/ica na Zavodu za mikrobiologiju i parazitologiju Medicinskog fakulteta u Rijeci, na određeno vrijeme, u punom radnom vremenu.

A.3. znanstveno polje javno zdravstvo i zdravstvena zaštita

a) jedan asistent/ica,  znanstvena grana obiteljska medicina, na Katedri za obiteljsku medicinu Medicinskog fakulteta u Rijeci, na određeno vrijeme, u nepunom radnom vremenu – 10 sati tjedno (za 50% nastavne obveze).

Tekst natječaja za znastveno-nastavna i suradnička radna mjesta

Obavijest o ishodu natječajnih postupaka 1 (objavljeno 16.03.2023.)

Obavijest o ishodu natječajnih postupaka 2 (objavljeno 21.04.2023.)

Obavijest o ishodu natječajnih postupaka 3 (objavljeno 15.05.2023.)

Obavijest o ishodu natječajnih postupaka (objavljeno 15.06.2023.)

Skip to content