Natječaj za znanstveno-nastavna i suradnička radna mjesta

05.07.2023.
/ Vijesti /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

Medicinski fakultet u Rijeci raspisuje natječaj

A. za izbor nastavnika/ce na znanstveno-nastavno i suradnika/ce na suradničko radno mjesto iz znanstvenog područja biomedicina i zdravstvo

A.1. znanstveno polje kliničke medicinske znanosti

a) jedan docent/ica, znanstvena grana interna medicina, na Katedri za internu medicinu Medicinskog fakulteta u Rijeci, u nastavnoj bazi KBC Rijeka, na neodređeno vrijeme, u nepunom radnom vremenu – 10 sati tjedno (za 50% nastavne obveze).

b) jedan viši/ša asistent/ica, znanstvena grana pedijatrija, na Katedri za pedijatriju Medicinskog fakulteta u Rijeci, u nastavnoj bazi KBC Rijeka, na određeno vrijeme, u nepunom radnom vremenu – 10 sati tjedno (za 50% nastavne obveze).

c) jedan asistent/ica, znanstvena grana sudska medicina, na Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci, na određeno vrijeme, u punom radnom vremenu.

d) jedan asistent/ica, znanstvena grana klinička biokemija, na Katedri za kliničko laboratorijsku dijagnostiku Medicinskog fakulteta u Rijeci, u nastavnoj bazi KBC Rijeka, na određeno vrijeme, u nepunom radnom vremenu – 10 sati tjedno (za 50% nastavne obveze).

A.2. znanstveno polje temeljne medicinske znanosti

a) jedan asistent/ica, , znanstvena grana genetika, genomika i proteomika čovjeka, na Zavodu za medicinsku biologiju i genetiku Medicinskog fakulteta u Rijeci, na određeno vrijeme, u punom radnom vremenu.

A.3. znanstveno polje javno zdravstvo i zdravstvena zaštita

a) jedan docent/ica, znanstvena grana obiteljska medicina, na Katedri za obiteljsku medicinu Medicinskog fakulteta u Rijeci, na neodređeno vrijeme, u nepunom radnom vremenu – 10 sati tjedno (za 50% nastavne obveze).

B. za izbor nastavnika/ce na znanstveno-nastavno i suradnika/ce na suradničko radno mjesto iz znanstvenog područja društvene znanosti

B.1. znanstveno polje informacijske i komunikacijske znanosti

a) jedan docent/ica, znanstvena grana informacijski sustavi i informatologija, na Katedri za razvoj djelatnika i studenata Medicinskog fakulteta u Rijeci, na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu.

B.2. znanstveno polje sociologija

a) jedan asistent/ica, znanstvena grana posebne sociologije, na Katedri za društvene i humanističke znanosti u medicini Medicinskog fakulteta u Rijeci, na određeno vrijeme u punom radnom vremenu.

Tekst natječaja za znanstveno-nastavna i suradnička radna mjesta

Obavijest o ishodu natječajnog postupka (objavljeno 19.09.2023.)

Nastupno predavanje za B.1.a.

Obavijest o ishodu natječajnog postupka (objavljeno 12.10.2023.)

Obavijest o ishodu natječajnog postupka (objavljeno 21. 12. 2023.)

Skip to content