Natječaji za radna mjesta

20.07.2022.
/ Vijesti /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

Medicinski fakultet u Rijeci raspisuje natječaj

A. za izbor nastavnika u znanstveno-nastavno i suradnika u suradničko zvanje iz znanstvenog područja biomedicina i zdravstvo

A.1. znanstveno polje kliničke medicinske znanosti

  • jedan redoviti profesor, znanstvena grana fizikalna medicina i rehabilitacija, na Katedri za rehabilitacijsku i sportsku medicinu Medicinskog fakulteta u Rijeci, u nastavnoj bazi Thalassotherapia Opatija, s nepunim radnim vremenom – 5 sati tjedno (za 25% nastavne obveze).
  • jedan docent, znanstvena grana anesteziologija i reanimatologija, na Katedri za anesteziologiju, reanimatologiju, hitnu i intenzivnu medicinu Medicinskog fakulteta u Rijeci, u nastavnoj bazi KBC Rijeka, s nepunim radnim vremenom – 30 sati tjedno (za 100% nastavne obveze).
  • jedan naslovni izvanredni profesor, znanstvena grana kirurgija, na Katedri za kirurgiju Medicinskog fakulteta u Rijeci, bez zasnivanja radnog odnosa.
  • dva naslovna asistenta, u Centru za istraživanje i edukaciju u podvodnoj, hiperbaričnoj i pomorskoj medicini Medicinskog fakulteta u Rijeci, bez zasnivanja radnog odnosa.
  • osam naslovnih asistenata, znanstvena grana otorinolaringologija, na Katedri za otorinolaringologiju i kirurgiju glave i vrata Medicinskog fakulteta u Rijeci, u nastavnoj bazi KBC Rijeka, bez zasnivanja radnog odnosa.

A.2. znanstveno polje temeljne medicinske znanosti

  • jedan naslovni izvanredni profesor, znanstvena grana farmakologija, za potrebe poslijediplomskog specijalističkog studija farmakologija na Medicinskom fakultetu u Rijeci, bez zasnivanja radnog odnosa.

A.3. znanstveno polje javno zdravstvo i zdravstvena zaštita

  • jedan naslovni docent, znanstvena grana obiteljska medicina, na Katedri za obiteljsku medicinu Medicinskog fakulteta u Rijeci, bez zasnivanja radnog odnosa.
  • četiri naslovna asistenta, znanstvena grana epidemiologija, na Katedri za socijalnu medicinu i epidemiologiju Medicinskog fakulteta u Rijeci, bez zasnivanja radnog odnosa.

Obavijest o ishodu natječajnih postupaka (objavljno 14.07.2023.)

Skip to content