Natječaji za radna mjesta

15.07.2022.
/ Vijesti /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

Medicinski fakultet u Rijeci raspisuje natječaj

A. za izbor nastavnika u znanstveno-nastavno i suradnika u suradničko zvanje iz znanstvenog područja biomedicina i zdravstvo

A.1. znanstveno polje kliničke medicinske znanosti

  • jedan asistent, znanstvena grana ginekologija i opstetricija, na Katedri za ginekologiju i opstetriciju Medicinskog fakulteta u Rijeci, u nastavnoj bazi KBC Rijeka, na određeno vrijeme u nepunom radnom vremenu – 10 sati tjedno (za 50% nastavne obveze).
  • jedan naslovni docent, znanstvena grana hitna medicina, na Katedri za anesteziologiju, reanimatologiju, hitnu i intenzivnu medicinu Medicinskog fakulteta u Rijeci, bez zasnivanja radnog odnosa.
  • četiri naslovna asistenta, znanstvena grana psihijatrija, na Katedri za psihijatriju i psihološku medicinu Medicinskog fakulteta u Rijeci, u nastavnoj bazi KBC Rijeka, bez zasnivanja radnog odnosa.
  • dva naslovna asistenta, znanstvena grana dermatovenerologija, na Katedri za dermatovenerologiju Medicinskog fakulteta u Rijeci, u nastavnoj bazi KBC Rijeka, bez zasnivanja radnog odnosa.

A.2. znanstveno polje temeljne medicinske znanosti

  • jedan asistent, znanstvena grana anatomija, na Zavodu za anatomiju Medicinskog fakulteta u Rijeci, na određeno vrijeme u punom radnom vremenu.
  • jedan asistent, znanstvena grana fiziologija čovjeka, na Zavodu za fiziologiju, imunologiju i patofiziologiju Medicinskog fakulteta u Rijeci, na određeno vrijeme u punom radnom vremenu.
  • jedan naslovni poslijedoktorand, znanstvena grana medicinska biokemija, na Zavodu za medicinsku kemiju, biokemiju i kliničku kemiju Medicinskog fakulteta u Rijeci, bez zasnivanja radnog odnosa.

Poništenje dijela natječaja (objavljeno 26. 10. 2022.)

Obavijest o ishodu natječajnih postupaka (objavljeno 20. 12. 2022.)

Skip to content