ODRŽANA 2. SVEČANA PROMOCIJA MODERNIH MEDICINSKIH EDUKATORA

Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

U petak, 5. srpnja 2024. godine, u Auli Magni na Rektoratu Sveučilišta u Rijeci održana je druga svečana promocija modernih medicinskih edukatora u organizaciji Centra za unaprjeđenje nastavničkih kompetencija i komunikacijskih vještina Medicinskog fakulteta u Rijeci. Promovirani su 51 nastavnica i nastavnik Medicinskog fakulteta u Rijeci i drugih srodnih fakulteta u području zdravstvene profesije, koji su u 2023./2024. akademskoj godini završili pet različitih programa cjeloživotnog obrazovanja i tečajeva za unaprjeđenje nastavničkih kompetencija u području medicinske edukacije u organizaciji našeg Centra, uključujući drugi i treći ciklus programa cjeloživotnog obrazovanja ”Moderna i praktična medicinska edukacija”, drugi i treći tečaj ”Engleski kao jezik visokoškolske nastave u medicini” i prvi tečaj ”Osposobljavanje nastavnika za provođenje suradničke procjene u medicinskoj edukaciji”.

Poseban dio svečanosti bio je posvećen upućivanju zahvala studenticama i studentima koji svojim volonterskim radom nesebično doprinose razvoju i djelovanju našeg Centra.

Popis promoviranih nastavnika dostupan je u Programu svečanosti, a snimka promocije je dostupna na sljedećoj poveznici: https://youtube.com/live/eXatWw0mV8U?feature=share

Skip to content