Održavanje programa cjeloživotnog obrazovanja “Moderna i praktična medicinska edukacija” u akademskoj godini 2023./2024.

12.09.2023.
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

Drugi ciklus održavanja programa cjeloživotnog obrazovanja Moderna i praktična medicinska edukacija u organizaciji Centra za unaprjeđenje nastavničkih kompetencija i komunikacijskih vještina počet će 9. listopada 2023. godine i trajat će do 16. veljače 2024. godine. U ovom ciklusu nije otvaran javni natječaj za upis programa s obzirom na postojeće važeće predbilježbe od javnog natječaja za upis koji je proveden u siječnju ove godine. Nadalje, uz prethodno prijavljene nastavnike, u ovom ciklusu su za upis programa izravno putem elektroničke pošte pozvani svi (naslovni) poslijedoktorandi kojima je položeni program cjeloživotnog obrazovanja obvezni uvjet za napredovanje u znanstveno-nastavno zvanje (naslovni) docent, a kojima je izbor predviđen između 1. svibnja i 31. prosinca 2025. godine.

Treći ciklus programa počet će u veljači i trajat će do srpnja 2024. godine, a javni natječaj za upis bit će otvoren krajem prosinca ove godine za sve zainteresirane nastavnike, kada će biti objavljeni i točni datumi održavanja programa. Uz javni natječaj, za upis programa bit će izravno putem elektroničke pošte pozvani (naslovni) poslijedoktorandi kojima je položeni program cjeloživotnog obrazovanja uvjet za napredovanje u znanstveno-nastavno zvanje (naslovni) docent, a kojima je izbor predviđen između 1. siječnja i 30. lipnja 2026. godine.  Sve dodatne informacije o programu i pripadajućim zasebnim tečajevima za unaprjeđenje nastavničkih kompetencija dostupne su na sljedećoj mrežnoj stranici: Moderna i praktična medicinska edukacija – Medicinski Fakultet u Rijeci (uniri.hr).

Skip to content