Project Management Award – Lara Brdar “Teddy bear hospital”

30.12.2022.
/ Vijesti /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

U utorak, 20. prosinca 2022. u hotelu Esplanade u Zagrebu održana je svečana dodjela nagrada Project Management Awards koja se svake godine dodjeljuje najboljima iz područja upravljanja projektima. Nagrade su dodijeljene u četiri kategorije – dvije za mlade voditelje projekata (za Najboljeg mladog voditelja projekta i Najbolji projekt s mladim voditeljem) te dvije za projektne stručnjake iznad 35 godina (za Najboljeg voditelja projekta i Najbolji projekt). Prvo mjesto u kategoriji Najbolji mladi voditelj projekta zauzela je studentica medicine Lara Brdar s projektom Teddy Bear Hospital Rijeka koji provodi Medicinski fakultet u Rijeci. Kaja Pavlinić, voditeljica projekta European Green Activists Training (Zelena europska fondacija) zauzela je drugo mjesto, a Andrej Ribičić, voditelj projekta Rezolucija Zemlja koji provodi Večernji list, odnio je treće mjesto. 

Među mnoštvom prijavljenih projekata samo tri projekta u svakoj kategoriji odabrana su kao najbolja i zasluženo su ušli u finale natjecanja. Sve projekte pažljivo je pregledao i ocijenio neovisni evaluacijski odbor koji se sastojao od 5 stručnjaka iz područja upravljanja projektima. Ove godine evaluacijski odbor činili su prof. dr. sc. Ivica Završki (Građevinski fakultet Sveučilište u Zagrebu), Ina Iveković Tahmina (Philip Morris), Radomir Čituš (Rimac Technology d.o.o.), dr. med. Alen Juginović (Sveučilište Harvard) i Karmen Krile (Senior Project Manager). Project Management Awards održao se u organizaciji IPMA Young Crew Croatia i IPMA Hrvatska uz podršku sponzora CROZ, Hotela Esplanade i Hrvatskog ureda za kreativnost i inovacije (HUKI), medijskih pokrovitelja: Lider Media, Posao.hr i Netokracija, te donatora Motion Candles, Vinarija Bodren, Sapoon, Miscotti i Veleučilište Baltazar Zaprešić. Young Crew Croatia ogranak je osnovan pod okriljem Hrvatske udruge za upravljanje projektima (Croatian Association for Project Management) koja je ujedno članica IPMA-e (International Project Management Association), vodeće svjetske neprofitne organizacije za upravljanje projektima. Young Crew predstavlja ključnu komponentu IPMA-inog razvoja okupljajući studente, sadašnje i buduće voditelje projekata do 35 godina, stvarajući tako mrežu ljudi koji će kroz razmjenu informacija i znanja postati vrhunski stručnjaci u području upravljanja projektima.

Iz medija:

Dodijeljene nagrade najboljima u području upravljanja projektima u Republici Hrvatskoj

Project Management Awards: Nagrađeni najbolji iz područja upravljanja projektima

Titule najboljih iz područja upravljanja projektima ove godine odnijeli su Erste&Steiermärkische Bank, Infinum, Medicinski fakultet u Rijeci i Akademija zdravog življenja


Od ❤ čestitamo našoj Lari!

Skip to content