Studenti Farmacije u posjetu JGL-u

Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

Dana 7.ožujka 2023. organiziran je posjet Jadran galenskom laboratoriju d.d. za studente 2. godine studija Farmacije u Rijeci. Uz stručno vodstvo Vladimira Maleša, dipl.ing., specijalista proizvodnih operacija u JGL-u, studenti su imali priliku vidjeti kako izgleda poslovna svakodnevica u jedinstvenom proizvodno-znanstvenom kompleksu Pharma Valley na lokaciji Svilno 20, Rijeka.

Upoznali su se s modernim skladišnim prostorima te su stručno informirani o proizvodnim procesima u pogonima za kontinuiranu proizvodnju sterilnih sprejeva. Studenti su imali prigodu uvjeriti se da je kvaliteta u JGL-u integrirana u sve procese realizacije proizvoda, a susreli su se i s najpoznatijim JGL proizvodima. Uživali su također u crticama iz povijesti tvrtke, uz muzejske primjerke proizvodnih strojeva te zanimljive fotografije na vremenskoj crti razvoja JGL-a.

Zadovoljstvo studenata nakon vrlo informativnog i zanimljivog obilaska našeg farmaceutskog diva, ujedno i nastavne baze Medicinskog fakulteta u Rijeci, jamči skori ponovni susret u JGL-u s novim grupama budućih farmaceuta.

Skip to content