YUFE Minors poziv 

05.04.2024.
/ Vijesti /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

Poštovani studenti,

YUFE Minors je mikrokvalifikacija od 30 ECTS-a, koja predstavlja kombinaciju akademskog sadržaja i projekta koji se temelji na izazovima a isporučuje ih više YUFE sveučilišta u istom semestru. Prilikom donošenja odluke o tome za koji YUFE Minor se prijaviti, možete provjeriti pojedinosti YUFE Minora koji su trenutno u ponudi, a koji su dostupni u YUFE Virtualnom Campusu.

Imajte na umu da je fizička mobilnost na YUFE sveučilište koje ugošćuje Minor sastavni dio programa, zbog čega ćete kasnije biti zamoljeni da se prijavite na poseban poziv kako biste osigurali financiranje svoje studijske mobilnosti u inozemstvu. Poziv za YUFE mobilnost je objavljen 2. travnja 2024. na web stranici Sveučilišta u Rijeci.

Iskažite svoj interes ukoliko se želite pridružiti jednom od ovih Minora u prvom semestru akademske godine 2024./2025., putem prijavnice , a najkasnije do 15. travnja 2024.

Nakon to ste osigurali potporu za mobilnost, bit ćete pozvani da dovršite svoju prijavu, prijavom u YUFE Virtualnom Kampusu. Ako iz bilo kojeg razloga ne možete dobiti Erasmus stipendiju za mobilnost, kontaktirajte nas izravno kako bismo razgovarali o alternativnim opcijama.

Ponuda YUFE Minora dostupna je na poveznici.

Osim toga, pozvani ste na pristustvovanje YUFE Open Day događanjima gdje će se prezentirati mogućnosti koje YUFE pruža svojim studentima, posebice u okviru programa Student JourneyYUFE Open Day izvrstan je način za dobivanje informacija jer nakon prezentacija studenti putem chata ili videopoziva mogu pitati zaposlenike i studente drugih partnerskih sveučilišta sve što ih zanima.

YUFE Open Day održat će se još dva puta prije zaključenja poziva za prijavu u svibnju, a ovdje su dostupne poveznice na ta događanja:

16 April 11:00-13:00cet – online YUFE Open Day
https://maastrichtuniversity.zoom.us/meeting/register/tZwsduysqz0rGtAXeuhkZdOYeYB7Cpw_Se_R

13 May 11:00-13:00cet – online YUFE Open Day
https://maastrichtuniversity.zoom.us/meeting/register/tZMvdO2oqD0qH9Ctf_y7cciGYrx3reC73pW4

Za sva pitanja, javite se na admission.yufe@uniri.hr

Skip to content