Natječaji za radna mjesta

21.09.2022.
/ Vijesti /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

Medicinski fakultet u Rijeci raspisuje natječaj

A. za izbor nastavnika u znanstveno-nastavno i suradnika u suradničko zvanje iz znanstvenog područja biomedicina i zdravstvo

A.1.znanstveno polje kliničke medicinske znanosti

  • jedan redoviti profesor u trajnom zvanju, znanstvena grana pedijatrija, na Katedri za pedijatriju Medicinskog fakulteta u Rijeci, u nastavnoj bazi KBC Rijeka, na neodređeno vrijeme s nepunim radnim vremenom – 10 sati tjedno (za 50% nastavne obveze).
  • jedan redoviti profesor, znanstvena grana psihijatrija, na Katedri za psihijatriju i psihološku medicinu Medicinskog fakulteta u Rijeci, u nastavnoj bazi Psihijatrijska bolnica Rab, na neodređeno vrijeme s nepunim radnim vremenom – 5 sati tjedno (za 25% nastavne obveze).
  • jedan izvanredni profesor, znanstvena grana interna medicina, na Katedri za internu medicinu Medicinskog fakulteta u Rijeci, u nastavnoj bazi KBC Rijeka, na neodređeno vrijeme s nepunim radnim vremenom – 10 sati tjedno (za 50% nastavne obveze).
  • jedan naslovni izvanredni profesor, znanstvena grana kirurgija, na Katedri za kirurgiju Medicinskog fakulteta u Rijeci, bez zasnivanja radnog odnosa.
  • jedan naslovni docent, znanstvena grana interna medicina, na Katedri za internu medicinu Medicinskog fakulteta u Rijeci, u nastavnoj bazi KBC Rijeka, bez zasnivanja radnog odnosa.
  • jedan naslovni docent, znanstvena grana ginekologija i opstetricija, na Katedri za ginekologiju i opstetriciju Medicinskog fakulteta u Rijeci, bez zasnivanja radnog odnosa.
  • jedan naslovni poslijedoktorand, znanstvena grana radiologija, na Katedri za radiologiju Medicinskog fakulteta u Rijeci, u nastavnoj bazi KBC Rijeka, bez zasnivanja radnog odnosa.
  • jedan naslovni poslijedoktorand, znanstvena grana intenzivna medicina, na Katedri za anesteziologiju, reanimatologiju, hitnu i intenzivnu medicinu Medicinskog fakulteta u Rijeci, u nastavnoj bazi KBC Rijeka, bez zasnivanja radnog odnosa.
  1. sedam naslovnih asistenata, znanstvena grana urologija, na Katedri za urologiju Medicinskog fakulteta u Rijeci, u nastavnoj bazi KBC Rijeka, bez zasnivanja radnog odnosa.
  • četiri naslovna asistenta, znanstvena grana pedijatrija, na Katedri za pedijatriju Medicinskog fakulteta u Rijeci, u nastavnoj bazi KBC Rijeka, bez zasnivanja radnog odnosa.
  • dva naslovna asistenta, znanstvena grana interna medicina, na Katedri za internu medicinu Medicinskog fakulteta u Rijeci, u nastavnoj bazi KBC Rijeka, bez zasnivanja radnog odnosa.
  • jedan naslovni poslijedoktorand, na Katedri za ginekologiju i opstetriciju Medicinskog fakulteta u Rijeci, u nastavnoj bazi KBC Rijeka, bez zasnivanja radnog odnosa.

dva naslovna asistenta, znanstvena grana kirurgija, na Katedri za maksilofacijalnu kirurgiju Medicinskog fakulteta u Rijeci, u nastavnoj bazi KBC Rijeka, bez zasnivanja radnog odnosa.

A.2. znanstveno polje temeljne medicinske znanosti

  • jedan izvanredni profesor, znanstvena grana medicinska biokemija, na Zavodu za medicinsku kemiju, biokemiju i kliničku kemiju Medicinskog fakulteta u Rijeci, na neodređeno vrijeme s punim radnim vremenom.
  • jedan izvanredni profesor, znanstvena grana fiziologija čovjeka, na Zavodu za molekularnu medicinu i biotehnologiju Medicinskog fakulteta u Rijeci, na neodređeno vrijeme s punim radnim vremenom.
  • jedan asistent, znanstvena grana anatomija, na Zavodu za anatomiju Medicinskog fakulteta u Rijeci, na određeno vrijeme u punom radnom vremenu.
  • jedan asistent, znanstvena grana anatomija, na Zavodu za anatomiju Medicinskog fakulteta u Rijeci, na određeno vrijeme u punom radnom vremenu.
  • jedan asistent, znanstvena grana farmakologija, na Zavodu za temeljnu i kliničku farmakologiju s toksikologiju Medicinskog fakulteta u Rijeci, na određeno vrijeme u punom radnom vremenu.
  • jedan asistent, znanstvena grana farmakologija, na Zavodu za temeljnu i kliničku farmakologiju s toksikologijom Medicinskog fakulteta u Rijeci, na određeno vrijeme u punom radnom vremenu.
  • jedan naslovni izvanredni profesor, znanstvena grana farmakologija, za potrebe poslijediplomskog specijalističkog studija farmakologija na Medicinskom fakultetu u Rijeci, bez zasnivanja radnog odnosa.

jedan naslovni poslijedoktorand, znanstvena grana medicinska biokemija, na Zavodu za medicinsku kemiju, biokemiju i kliničku kemiju Medicinskog fakulteta u Rijeci, bez zasnivanja radnog odnosa.

A.3. znanstveno polje javno zdravstvo i zdravstvena zaštita

  • jedan izvanredni profesor, znanstvena grana obiteljska medicina, na Katedri za obiteljsku medicinu Medicinskog fakulteta u Rijeci, u nastavnoj bazi Nastavni zavod za javno zdravstvo PGŽ-a, na neodređeno vrijeme s nepunim radnim vremenom – 10 sati tjedno (za 50% nastavne obveze).
  • jedan izvanredni profesor, znanstvena grana javno zdravstvo, na Katedri za medicinsku inforamtiku Medicinskog fakulteta u Rijeci, na neodređeno vrijeme s punim radnim vremenom.
  • jedan poslijedoktorand, na Katedri za medicinsku informatiku Medicinskog fakulteta u Rijeci, na određeno vrijeme s nepunim radnim vremenom – 20 sati tjedno.
  • četrnaest naslovnih asistenata, znanstvena grana obiteljska medicina, na Katedri za obiteljsku medicinu Medicinskog fakulteta u Rijeci, bez zasnivanja radnog odnosa.

B. za izbor nastavnika u znanstveno-nastavno i suradnika u suradničko zvanje iz znanstvenog područja humanističke znanosti

B.1. znanstveno polje filozofija

  • jedan redoviti profesor, znanstvena grana filozofijska bioetika, na Katedri za društvene i humanističke znanosti u medicini Medicinskog fakulteta u Rijeci, na neodređeno vrijeme s nepunim radnim vremenom – 20 sati tjedno (za 50% nastavne obveze).

C. za izbor nastavnika u znanstveno-nastavno i suradnika u suradničko zvanje iz znanstvenog područja prirodne znanosti

C.1. znanstveno polje fizika

  • jedan naslovni asistent, znanstvena grana biofizika i medicinska fizika, na Katedri za medicinsku fiziku i biofiziku Medicinskog fakulteta u Rijeci, bez zasnivanja radnog odnosa.

Tekst natječaja

Ispravak natječaja u točki A.2. e) (objavljeno 05. 10. 2022.)

Poništenje dijela natječaja (objavljeno 26.10.2022.)

Obavijest o ishodu natječajnog postupka 1

Obavijest o ishodu natječajnih postupaka 2 (objavljeno 20. 12. 2022.)

Obavijest o ishodu natječajnih postupaka 3 (objavljeno 25.01.2023.)

Obavijest o ishodu natječajnih postupaka 4 (objavljeno 28.02.2023.)

Obavijest o ishodu natječajnih postupaka 5 (objavljeno 16.03.2023.)

Obavijest o ishodu natječajnih postupaka 6 (objavljeno 17.03.2023.)

Obavijest o ishodu natječajnih postupaka 7 (objavljeno 21.04.2023.)

Obavijest o ishodu natječajnih postupaka 8 (objavljeno 14.07.2023.)

Skip to content