Natječaj za znanstveno-nastavna i suradnička radna mjesta

01.12.2023.
/ Vijesti /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

Medicinski fakultet u Rijeci raspisuje natječaj za izbor:

A. nastavnika/ce na znanstveno-nastavno i suradnika/ce na suradničko radno mjesto iz znanstvenog područja biomedicina i zdravstvo

 • A.1. znanstveno polje kliničke medicinske znanosti
  • a) jedan/na nastavnik/ica na znanstveno-nastavno radno mjesto docent/ica, znanstvena grana medicinska mikrobiologija, na Zavodu za mikrobiologiju i parazitologiju Medicinskog fakulteta u Rijeci, na neodređeno vrijeme, u nepunom radnom vremenu – 10 sati tjedno (za 50% nastavne obveze).
  • b) jedan/na nastavnik/ica na znanstveno-nastavno radno mjesto docent/ica, znanstvena grana psihijatrija, na Katedri za psihijatriju i psihološku medicinu Medicinskog fakulteta u Rijeci, u nastavnoj bazi KBC Rijeka, na neodređeno vrijeme, u nepunom radnom vremenu – 10 sati tjedno (za 50% nastavne obveze).
  • c) jedan/na suradnik/ica na suradničko radno mjesto asistent/ica, znanstvena grana kirurgija, na Katedri za kirurgiju Medicinskog fakulteta u Rijeci, u nastavnoj bazi KBC Rijeka, na određeno vrijeme s nepunim radnim vremenom – 10 sati tjedno (za 50% nastavne obveze).
  • d) jedan/na suradnik/ica na suradničko radno mjesto asistent/ica, znanstvena grana kirurgija, na Katedri za kirurgiju Medicinskog fakulteta u Rijeci, u nastavnoj bazi KBC Rijeka, na određeno vrijeme s nepunim radnim vremenom – 10 sati tjedno (za 50% nastavne obveze).
  • e) jedan/na suradnik/ica na suradničko radno mjesto asistent/ica, znanstvena grana interna medicina, na Katedri za internu medicinu Medicinskog fakulteta u Rijeci, u nastavnoj bazi KBC Rijeka, na određeno vrijeme u nepunom radnom vremenu – 10 sati tjedno (za 50% nastavne obveze), do povratka odsutne zaposlenice na rad.
  • f) jedan/na suradnik/ica na suradničko radno mjesto asistent/ica,znanstvena grana interna medicina, na Katedri za internu medicinu Medicinskog fakulteta u Rijeci, u nastavnoj bazi KBC Rijeka, na određeno vrijeme s nepunim radnim vremenom – 10 sati tjedno (za 50% nastavne obveze).
  • g) jedan/na suradnik/ica na suradničko radno mjesto asistent/ica, znanstvena grana interna medicina, na Katedri za internu medicinu Medicinskog fakulteta u Rijeci, u nastavnoj bazi KBC Rijeka, na određeno vrijeme s nepunim radnim vremenom – 30 sati tjedno (za 1000% nastavne obveze).
 • A.2. znanstveno polje temeljne medicinske znanosti
  • a) jedan/na suradnik/ica na suradničko radno mjesto asistent/ica, znanstvena grana anatomija, na Zavodu za anatomiju Medicinskog fakulteta u Rijeci, na određeno vrijeme s nepunim radnim vremenom – 10 sati tjedno (za 50% nastavne obveze).
  • b) jedan/na suradnik/ica na suradničko radno mjesto asistent/ica, znanstvena grana anatomija, na Zavodu za anatomiju Medicinskog fakulteta u Rijeci, na određeno vrijeme s nepunim radnim vremenom – 10 sati tjedno (za 50% nastavne obveze).
  • c) jedan/na nastavnik/ica na znanstveno-nastavno radno mjesto docent/ica, znanstvena grana citologija, histologija i embriologija, u Centru za proteomiku Medicinskog fakulteta u Rijeci, na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu.

B. suradnika/ce na suradničko radno mjesto iz znanstvenog područja prirodne znanosti

 • B.1. znanstveno polje kemija
  • a) jedan/na suradnik/ica na suradničko radno mjesto asistent/ica, na Zavodu za medicinsku kemiju, biokemiju i kliničku kemiju Medicinskog fakulteta u Rijeci, na određeno vrijeme s punim radnim vremenom.

Tekst natječaja za znanstveno-nastavna i suradnička radna mjesta

Ishodi natječajnih postupaka (20.02.2024.)

Ishodi natječajnih postupaka (10.04.2024.)

Skip to content